Bonusan Topsport creatine

19,95

Extra creatine voor optimale spiergroei

Creatine is een stof dat door het lichaam geproduceerd wordt, maar soms hebben krachtsporters baat bij extra creatine om de spiergroei te optimaliseren. Het draagt bij aan het herstel van de spierweefsels en stimuleert de aanmaak van hormonen die belangrijk zijn in de opbouw van spiermassa.

Meer info

Eenheid

Aantal

+19,95
Webshop
Meer over
Bonusan Topsport creatine

Creatine is een tripeptide bestaande uit drie aminozuren, namelijk arginine, glycine en methionine. Een goed creatinegehalte in spiercellen is van belang voor het optimaal functioneren van spierweefsel. Topsport Creatine monohydraat is gericht op het optimaliseren van de spieren. De kracht van de spiersamentrekking is afhankelijk van de hoeveelheid ATP, de belangrijkste energieleverancier in het lichaam.

Creatine is in staat de ATP-voorraden van het lichaam snel aan te vullen zodra deze uitgeput raken. Spiercellen nemen creatine moeizaam op. Eenmaal opgenomen wordt creatine echter lang vastgehouden (halfwaardetijd van vier tot zes weken). De beste manier om meer creatine in de spiercel te krijgen, is het aanbieden van grote hoeveelheden creatine in korte tijd ("creatine loading"), gevolgd door een langere onderhoudsperiode. Tijdens deze onderhoudsperiode is twee tot drie gram per dag voldoende om de hogere creatinevoorraden in de spieren op peil te houden. Gegarandeerd dopingvrij.

Hoe te gebruiken?

Dagelijks tijdens of vlak na de maaltijd 1 á 2 maatlepels (= circa 2 tot 4 gram) innemen met vruchtensap of een andere koolhydraatbevattende drank. Bij aanvang gedurende vijf dagen dagelijks 10 maatlepels (= circa 20 gram), verdeeld over de dag innemen. Daarna gedurende vijf dagen 4 maatlepels (= circa 8 gram) en vervolgens dagelijks 1 á 2 maatlepels (= circa 2 tot 4 gram). Zo nodig dosering verhogen. Eén afgestreken maatlepel levert circa 2 gram creatine monohydraat. Een maatlepel is bijgesloten.

Waarschuwing

Niet gebruiken kort voorafgaand aan een nierfunctietest; creatinegebruik kan de test verstoren. Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Disclaimer
Levering

©2020 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookievoorkeuren

Webontwikkeling: 2nd Chapter