Topsport Magnesan Forte plus

19,95

Magnesium bisglycinaat draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij concentratie, is belangrijk voor een normale spierwerking, zorgt voor extra energie bij vermoeidheid en is gunstig voor een goede geestelijke balans

 

Meer info

Eenheid

Aantal

+19,95
Webshop
Meer over
Topsport Magnesan Forte plus

De voordelen van Topsport Magnesan Forte Plus
De Magnesan Forte Plus is een van de meest populaire Bonusan producten. Hoewel de samenstelling door de jaren heen geoptimaliseerd is aan de hand van nieuwe inzichten, bestaat de Magnesan al ruim 20 jaar als uniek Magnesium product. De Magnesan Forte Plus tabletten bevatten maar liefst 150 mcg magnesiumbisglycinaat per tablet waardoor het product ideaal is voor dagelijks gebruik. Maar wat de Magnesan formule echt uniek maakt, is de toevoeging van de belangrijke synergisten Taurine en Glycine. Alle batches van de Bonusan Topsport producten voldoen aan de normen van het NZVT en zijn getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Voor meer informatie verwijzen we u naar www.dopingautoriteit.nl/nzvt.

Hoge kwaliteit dankzij magnesiumbisglycinaat en vitamine B6
Omwille van de kwaliteit maken we bij de vervaardiging van onze Magnesan Forte plus uitsluitend gebruik van volledig gereageerd (fully reacted) magnesiumbisglycinaat. Daarmee bedoelen we dat dit supplement vrij is van het bijproduct magnesiumoxide. Deze vorm wordt niet door het lichaam opgenomen en gebruiken wij daarom niet in onze producten.

Magnesan Forte plus dankt zijn goede opneembaarheid aan de vorm: magnesiumbisglycinaat, een verbinding (chelaat) van het mineraal magnesium met twee aminozuren glycine. Daarnaast hebben we vitamine B6 toegevoegd in de actieve vorm: pyridoxaal-5-fosfaat (P-5-P). Dankzij deze vorm is de Magnesan Forte Plus ook goed te combineren met andere supplementen die B-vitamines bevatten.

Geschikt voor de ondersteuning van het energieniveau van de serieuze sporter.

Magnesium draagt bij aan een goede elektrolytenbalans, ondersteunt het energieniveau en helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit. Topsport Magnesan Forte Plus is bedoeld voor sporters die aanvulling zoeken op de voeding en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Dit product is geschikt voor dagelijks gebruik en helpt uw gezondheid. 

Gegarandeerd vrij van:
conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose

Gebruik:
Dagelijks 1 tot 3 tabletten tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Waarschuwingen:
Niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.

Bewaaradvies:
Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

 

Samenstelling
gecoate tablet
Disclaimer
Levering

©2020 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookievoorkeuren

Webontwikkeling: 2nd Chapter