Vitakruid B12 Combi 6.000 met folaat en P-5-P

19,95

Vitamine B12 is een essentiële voedingsstof en speelt een belangrijke rol bij onder meer DNA-synthese, cellulaire herstelprocessen, bloedaanmaak en hersenfunctie. Een verlaagde vitamine B12-status kan een breed scala aan gezondheidsklachten veroorzaken als vermoeidheid, spierzwakte, koude handen en voeten, depressies en stemmingswisselingen, menstruatieproblemen en slaapproblemen.

Meer info

Eenheid

Aantal

+19,95
Webshop
Meer over
Vitakruid B12 Combi 6.000 met folaat en P-5-P

Inhoud:
60 smelttabletten sublinguaal

Meer informatie
Inname van vitamine B12 via het mondslijmvlies (onder de tong) zorgt voor een optimale opname van vitamine B12. Zowel de vorm methylcobalamine als de vorm adenosylcobalamine zijn de biologisch actieve vorm van B12 en goed opneembaar. Deze hoge doseringen In combinatie met folaat (biologisch actieve vorm van foliumzuur) dragen bij aan een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen, een normaal functioneren van het zenuwstelsel en van het geheugen.
 
In tegenstelling tot vrijwel alle andere supplementen met foliumzuur op de markt is hier uitsluitend gebruik gemaakt van de meest biologisch actieve vorm, namelijk 5-MTHF. Het zogehete Quatrefolic (de vierde generatie van foliumzuur).
 
Deze natuurlijke vorm van foliumzuur, hoeft niet meer door de lever te worden geactiveerd zoals het geval is met niet natuurlijke foliumzuur en is daardoor vele malen beter opneembaar. Vrouwen die zwanger zijn, of willen worden, hebben veel baat bij foliumzuursuppletie. 5-methyltetrahydrofolaat is een uiterst zuiver product die perfect aansluit bij deze behoefte.

Gebruik
1 x daags 1 tablet laten smelten onder de tong. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Samenstelling
dagdosering van 1 smelttablet:
Disclaimer
Levering

©2020 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookievoorkeuren

Webontwikkeling: 2nd Chapter