Scroll
Health
is not a diet
it’s a lifestyle!

Voeding & lifestyle

Voeding

Voeding heeft een grote invloed op je welzijn; je bent tenslotte wat je eet, opneemt en verteren kunt. Het aanpassen van je voedingspatroon heeft vaak een groot effect op hoe je je voelt. Door verkeerde leefstijl en eetgewoontes kunnen er vele processen in het lichaam verstoord raken en tot klachten leiden. Klachten die, met de juiste aanpak, sterk kunnen verminderen en soms geheel verholpen kunnen worden.

Onze voedingsdeskundigen zijn gediplomeerd orthomoleculair therapeuten. De orthomoleculaire geneeskunde kijkt naar de invloed die voeding en leefstijl op ons lichaam heeft en wil door middel van natuurlijke (voedings)middelen het lichaam aanzetten zichzelf te genezen.

Volg je personal training dan is voeding een onderdeel van je plan. Heeft je voeding meer aandacht nodig kunnen we je begeleiden met een individueel voedingstraject.

Fit- en afslankchallenge

Een aantal keer per jaar organiseren we de fit- en afslankchallenge. Tijdens deze challenge krijg je veel informatie over gezond leven en tips en tricks om blijvend resultaat te behalen. We geloven niet in diëten (deze zijn vaak eenzijdig, moeilijk vol te houden en een korte termijn oplossing), maar wel in een aanpak voor de lange termijn; een verandering in levensstijl!

Bioresonantie

Het kan zijn dat je bepaalde voedingsmiddelen minder goed of niet kunt verdragen of dat je last heb van andere klachten waar maar geen oorzaak voor wordt gevonden. We kunnen je hierbij helpen met een bioresonantietest.

Bioresonantie is een therapievorm die uitgaat van het zelf herstellend vermogen van je lichaam. Alle organen en cellen in je lichaam bestaan uit frequenties en trillingen. Deze frequenties moeten goed “afgesteld” staan om optimaal te functioneren. Door middel van een scan van je lichaam zoeken we de oorzaak van de klacht(en). Oorzaken kunnen liggen in spieren, weefsels en slijmvliezen, maar ook van buitenaf zoals: virussen, allergieën, schimmels, bacteriën en parasieten. Het kan ook meten welke voedingsmiddelen voor jou de beste keus zijn of welke je beter kunt laten staan.

Na de meting helpt de scan je om weer op de goede weg te komen door je zelfherstellend vermogen te activeren en maken we een advies en eventueel een behandelplan om weer in je optimale gezondheid te komen.

Lifestyle

Veel mensen rennen door het leven, zonder ook maar even stil te staan. Stil te staan om na te denken over wat echt belangrijk is en het lijf rust geven om te kunnen herstellen. Het beoefenen van Yoga is uitermate geschikt om je lichaam en geest tot rust te brengen. Yoga is er in verschillende vormen. Onze Power Yoga les is een mooie combinatie van fysieke oefeningen voor het hele lichaam en het verbeteren van de mentale veerkracht. 

Life coaching

Gaat je leven even niet zoals je graag zou willen en kun je hierin extra ondersteuning gebruiken? Onze lifestyle coach luistert naar je verhaal en geeft je tools om je levensvragen om te buigen naar een voor jou gewenste situatie. Vraag ons naar de mogelijkheden.

voeding lifestyle voedingspatroon eetgewoontes voedingstraject fit- en afslankchallenge gezond bioresonantie power yoga
lifestyle voedingstraject fit- en afslankchallenge gezond bioresonantie power yoga
eetgewoontes voedingstraject fit- en afslankchallenge gezond bioresonantie power yoga
fit- en afslankchallenge gezond bioresonantie power yoga voeding lifestyle voedingspatroon eetgewoontes voedingstraject

©2019 Vitaal Trainer Proclaimer Privacy & cookies Cookievoorkeuren

Webontwikkeling: 2nd Chapter